Coaching en mentoring (in het onderwijs)

Leerkrachten en studenten kunnen terecht bij KatWijs wanneer zij strubbelingen ervaren tijdens hun studie en werk. Ik hanteer altijd de methodiek van oplossingsgericht coachen en maak gebruik van MatriXcoaching. Dat betekent dat we starten met ‘het hoofd opruimen’ om rust te creëren en ruimte te maken voor de zaken die op dat moment het meest belangrijk zijn voor de coachee. Daarna werken we verder in het beantwoorden van de coachvraag van de leerkrach of student Ik vervul de rol van mentor/coach in de post-bachelor opleiding tot Professioneel Tekstschrijver aan de Hogeschool Utrecht

Werkwijze

Coaching

We houden altijd eerst een vrijblijvende intake, dat kan ook online. Tijdens dit gesprek maken we kennis en kijken we of het ons lukt om samen te werken. We bespreken wat je specifieke leervraag is en we bekijken hoe ik je daarbij kan helpen. We maken afspraken over hoe, waar en wat. Natuurlijk kunnen ouders/begeleiders aansluiten bij dit gesprek. Daarna start de coaching. Tarief: € 85,- per uur.

Training

Wanneer je mij voor trainingen wil inhuren, neem dan contact op en dan bespreken we wat ik voor jou en je organisatie kan betekenen. Tarief: in overleg.

CRKBO Docent Linked in profiel

Mail: info@katwijs.nl
Algemene voorwaarden|Disclaimer
Design: CoCreCi| © 2020