Reacties over onze trainingen:

"Fijne training, veel geleerd met veel aandacht voor de persoon”

“Ik heb veel geleerd, weet nu hoe ik een coachgesprek met mijn student moet voeren”

“Het was gezellig en leerzaam, topcombinatie!”

“Voelde me veilig, gehoord en gezien.”Reacties over onze coaching:

Judith heeft mij geholpen om de eindstreep te halen met een zeven als resultaat voor mijn scriptie. Judith haar kracht zit voor mij in haar betrokkenheid en haar oordeelvrije houding. Ze maakte ruimte voor persoonlijke inbreng en zorgde dat ik me gezien en gehoord voelde. Ik was niet gewoon een zoveelste student die wat hulp nodig had, ik was een persoon met een eigen verhaal. Judith ziet dit en speelt hier op in. Ik kan haar zonder meer aanbevelen aan eenieder die vast loopt in het scriptieproces.
Daniel

Katwijs (Judith) heeft ons geholpen toen wij met onze handen in ons haar zaten over onze scriptie. Zij leerde ons structuur te geven, feedback te verwerken en om ons in te leven in ons eigen product. Hoe ziet de lezer jullie scriptie en zou de lezer dit begrijpen? Wij als oud vmbo-mbo en nu hbo studenten zijn blij met een begeleidster als Judith die optimistisch, perfectionistisch is en inlevingsvermogen heeft. Dankjewel voor het vertrouwen en geduld met deze twee druktemakers!
Liefs Maaike en Myrthe

Voor mij ben jij de persoon die altijd positief blijft, die mij zelfvertrouwen geeft en bovenal de tijd heeft om rustig met mij te kijken, te zoeken en handvatten te geven om verder te schrijven. Op school was/is de begeleiding gelimiteerd en heb ik dus maar een x aantal begeleidingsmomenten. Bij jou kan ik mijn stappen zo groot maken als ik zelf wil, zo vaak afspreken als ik zelf wil waardoor ik gemotiveerd blijf om door te werken. Daarmee bedoel ik niet dat ik feedback over ieder wissewasje wil ontvangen. Maar wel dat ik het gevoel heb dat dat kan waardoor ik mij zekerder voel over de stappen die ik tijdens het schrijven maak. Ook vind ik het fijn dat jij op afspraak werkt waardoor ik niet hoef "te vechten" om aandacht of teleurgesteld naar huis ga omdat ik niet heb kunnen halen waarvoor ik ben gekomen.
Maartje

Onwijs bedankt voor de steun in deze spannende maar vooral stressvolle schoolperiode. Ik heb onwijs veel geleerd, en heb dan ook zeker wat aan deze trainingen gehad. Ik ging er onzeker in maar dankzij Katwijs ben ik nu veel meer ontspannen voor en tijdens het maken van toetsen, en dat blijkt wel uit mijn examenuitslag! Bedankt Judith❤️
Donna

Het is fijn als je geholpen wordt en toch het gevoel behoudt dat het je eigen werk is. Elke dag lees ik artikelen en onderzoeken, het schrijven lijkt zo gemakkelijk tot dat je het zelf moet doen. De ondersteuning van Katwijs maakt dat ik door de bomen het bos weer zie.

Katwijs is ondersteuning in het overbrengen van hetgeen je wilt vertellen.
Katja

'Natuurlijk wil ik je heel erg bedanken voor je extra begeleiding. Voor mij heeft het erg goed geholpen. Heel veel dingen waren ineens veel duidelijker. Daarnaast heb jij mij weer gemotiveerd om verder te gaan, en stappen te nemen die ik eerst niet durfde te zetten.'
Sanne

Als ik Judith zou omschrijven, dan zou ik zeggen: een warme persoonlijkheid, die de tijd voor mij heeft genomen en die rustig feedback geeft. Feitelijk gezien ben ik met behulp van haar feedback in staat gesteld om binnen drie maanden af te studeren. Voor die tijd zat ik zo vast in mijn studie waardoor mijn zelfvertrouwen vrijwel nul was. Ik gun iedereen zicht op een uitweg uit een vervelende studie situatie.
Judith gaf mij hoop en het vertrouwen in mijzelf weer terug. Ze gaf me tips en belangrijker nog ze gaf mij het gevoel dat zij wel in mij geloofde. Judith is mijn heldin omdat ze mij verder heeft geholpen op het moment dat ik het echt niet meer zag zitten. Door haar vond ik mezelf weer terug en kon ik weer gewoon student zijn. Nu heb ik zicht op een leuke baan.
Zit jij ook in een situatie waar je niet meer uit komt omdat je er zelf al te lang in zit neem dan contact op met Katwijs.
Amanda

'Ik heb zoveel aan de hulp van KatWijs, het is eigenlijk onbetaalbaar.'
Sharmaine

'Dankzij de KatWijs-planning lukt het me nog steeds goed om bij te blijven met al het werk. Regelmatig vul ik de planning weer opnieuw in, zodat ik goed gestructureerd bezig blijf.'
Michelle

'Ik wil je hartelijk danken voor je hulp en geduld. De juiste feedback gaf mij meer zekerheid!'
Sabrina

CRKBO Docent Linked in profiel

Mail: info@katwijs.nl
Algemene voorwaarden|Disclaimer
Design: CoCreCi| © 2020